Hemsedal dominerte stort i HM stafett 2018

Postet av Ål IL den 17. Jun 2018

Vi må gratulere Hemsedal med utklassingseier på alle områder i HM stafett 2018. Flest lag, hele 6 i tallet, 4 dobbeltseire og alle etappeseire sier det meste. Ål og Nesbyen må ta seg i nakken, og komme sterkere tilbake neste år.

Når det er sagt så er det leder som ta på seg all skyld for at Ål ikke står igjen med en medalje da han klarte å sette opp en ukvalifisert løper på første etappe. 1.plassen var uansett utenfor rekkevidde, men uten denne tabben, kunne Ål kjempet om 2.plass ved å bytte om løper på første og andrelag. Gaute på første etappe gjorde et bra løp, der en bom mot slutten ødela noe. Men problemet var at han ikke var kvalifisert for etappen. Eivind, over 70 år(!), gjorde en kjempeetappe på andre, og Vidar var som vanlig stødig på siste etappe. De kom inn som nr tre, men ble dessverre diskvalifisert.

På andrelaget fikk Guri Feten, 7.klassing, til et kjempeløp på andre etappe. Det lover godt for fortsettelsen der vi håper at hun blir en løper vi kan bruke på stafettlaget i flere år framover. Knut Ivar og Håvar fikk ut det de var gode for, og laget kom inn som nummer 6 (plass nr 5 pga disk på førstelaget).

Resultat blir lagt ut under meny resultat så snart de er klare.

Under følger noen bilder fra kvelden.

Andrelaget med Håvar, Guri og Knut Ivar fikk en hederlig plassering.

Ingenting å gjøre med førstelaget til Hemsedal i kveld

Takk for et prikkfritt arrangement, Marit, Erling og Nils Kjell.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.