Premieutdeling 2020

Postet av Ål Idrettslag den 16. Nov 2020

Her er bilde av sveipebokser laget av Ragnar Rokne. Klubbmestere og arrangører av løpet er heldige og mottar kort  sitt skrin i premie :-) Nærmere detaljer / anna premieutdeling offentliggjøres løpende på vår facebook side :-)Resultat Hallingtreff 3

Postet av Ål Idrettslag den 22. Sep 2020

Resultat frå Hallingtreff 3 ligg no under fane ResultatTreningsløp i Leveld

Postet av Ål Idrettslag den 30. Aug 2020

Onsdag var det treningsløp i Leveld med 16 ivrige til start. Både i kort løype og mellomløypa ble det sekundstrid, men Tord Torsteinsrud får bestemannspremien i dag da han var eneste utøver som satset på lang løype, samt at han fullførte på en meget respektabel tid. Men alle får skryt for flott innsats.


Neste uke er det Hallingtreff 2 i Hemsedal på nytt kart. Se eget innlegg for detaljer.

Resultatene finn dere her

Fornøyde damer etter å ha kommet til målOppdatert! - Runde 3 - Ål Camping 13.5.-18.5.2020

Postet av Ål Idrettslag den 12. Mai 2020

Denne gangen er poster og diverse andre ting tegna inn for hånd på kartet "Ulshagen" som er 25 år gammelt. Håper det går bra med litt retro opplegg.

Kartet er målestokk 1:10000 i A4 format. Skriv helst ut selv. Kan være tips å forstørre litt. Skal få kopiert opp noen på A3 ark onsdag formiddag og legge ved start.

Har lagt ut 20 poster (gamle flagg med koder som ikke er noe å bry seg om). Gir forslag til fire forskjellige løyper nederst på kartet. Eller lag din egen løype! De sprekeste kan ta lang løypa som oppvarming Velsekamben Upp. :-)

Vil fortsatt ha melding om deltakelse, helst på e-post: lars_s.tveito@getmail.no

Her er kartet:

IMG.pdf

Oppdatert 14.mai:

Kartet er oppdatert veldig grovt i ocad, og løypene er tegnet inn med 1-7500. De som vil kan derfor skrive ut "ordentlige" kart.

Nybegynner.pdf

Kort.pdf

Mellom.pdf

Lang.pdf
Kart 29.4.-3.5.20 Torpomoen

Postet av Ål Idrettslag den 29. Apr 2020

20 04 29 2,2 km.pdf

20 04 29 2,5 km.pdf

Tre alternative løyper: 2,2 km, 2,5 km og "dobbel" 4,7 km. Eller berre ta dei postane du har lyst til. God tur :-)

Det er best at de skriv ut og tar med eget kart, men det skal ligge nokon kart i kasse ved start for dei som ikkje har moglegheiter til å skrive ut sjølve. (fra onsdag kveld). Ta med kart heim etter bruk, tenk smittevern!

Poster/løyper ligger ute onsdag til søndag. Kun o-flagg. Fortsett til neste post 2 meter fra flagget. Deltakelse og ev. løypetid meldes på e-post til leder o-gr. (lars_s.tveito@getmail.no)  innen mandag. Teller med i premiering for deltakelse, og så me veit om dette tilbodet slår an. Me satser på ny poster/løyperkvar veke.