Hallingtreff Hemsedal 15/9 - HM Stafett Ål 18/9

Postet av Ål IL - Orientering den 11. Sep 2021

Hemsedal IL inviterer til Hallingreff på kartet Torsetåsen onsdag 15/9 kl. 17:30. Sjå nærmere info i vedlegg i terminlista.. Håpa nokon vil ta ein tur dit. Mulig samkjøring kan organiseres på FB 


Ål IL inviterer til HM i stafett lørdag 18/9 kl. 15:00. Eivind Torsethaugen og Nils Kjell Kolbjørnsgard er allerede i gang med førebuing på Syningen kartet. Det vil bli anledning til individuell deltaking etter at "startskotet" har gått. Men hadde vore artig om me får til fleire lag frå Ål så Hemsedal ikkje blir alt for dominerande!Kontakt Knut Ivar Vestliom du vil springe stafett for Ål IL.


Sett av 1
Lik detteKommenter


Del0 Kommentar

Treningsløp 8/9 kl. 17:30 Skrindehaugen

Postet av Ål IL - Orientering den 5. Sep 2021


Velkommen til treningsløp. Dette er ein del av friluftsveka. Så erfarne o-løpere bes om å bidra med veiledning for nybegynnere / uerfarne før eget løp. Arnstein er løypelegger. 0 Kommentar

Bra deltakelse på Klubbmesterskap i Leveld

Postet av Ål IL - Orientering den 27. Aug 2021

28 ivrig o-løpere møtte opp til årets klubbmesterskap som i år ble arrangert i strålende vær i Leveld. Det ble jevnt i flere klasser, og spesielt gledelig er det at det ble tøff kamp i D35 der Karianne Sørbøen trakk det lengste strået et par minutter foran Berit Heitman.


Det er også godt å se at sprekingene er på vei tilbake fra skader, og 4 kjempet om seieren i lang løype. Vidar Sire ble som vanlig for sterk med Arnstein Sørbøen på plassen bak. Lars Kvitingen gjorde forøvrig et godt løp, og kapret tredje plassen foran Erling Hagen.

Resultatene finner dere her

God stemning etter målgang

Berit forklarer hvor hun tapte de 2 min til Karianne

Nybegynnere straks i gang

  


0 Kommentar

Hallingdalsmesterskap / Hallingtreff 2 på Nesbyen 1/9 kl. 17.30

Postet av Ål IL - Orientering den 25. Aug 2021

Nesbyen IL inviterer til løp ved Liaset på kartet Drifteslepa. . Invitasjon følger her:

2021 Innbydelse Hallingtreffen 2 (1).pdf0 Kommentar

KLUBBMESTERSKAP 25/8

Postet av Ål IL - Orientering den 23. Aug 2021

Knut Ivar legger ut løyper. Start fra kl 18 mellom Leveld City og Vatsfjorden. Alle er velkommen, men berre medlemmer blir klubbmestere ;-) Sjåast!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline